Με καυστικό τρόπο σχολίασε τις δηλώσεις του Δημάρχου, Χρήστου Βρεττάκου, ο υποψήφιος Δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Παντελής Καμάς.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος καλεί σε σύσκεψη τους Βουλευτές της Β Πειραιά, με θέμα συζήτησης τις οσμές στην περιοχή της Ανάπλασης στην Δραπετσώνα που όλο και γίνονται πιο συχνές τον τελευταίο καιρό.

Ο Παντελής Καμάς δήλωσε καυστικά “Χαιρετίζουμε την επανάκτηση του αγωνιστικού του χαρακτήρα, τώρα που άλλαξε Κυβέρνηση” ενώ συνέχισε λέγοντας πως  “Θα ήταν βέβαια πιο ωφέλιμο να ήταν το ίδιο αγωνιστής, όταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παρέτεινε το χρόνο παραμονής αυτών των βιομηχανικών εγκαταστάσεων στην πόλη μας”

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Παντελή Καμά:

O Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, καλεί σε σύσκεψη την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019, τους βουλευτές όλων των κομμάτων της Β ΠΕΙΡΑΙΑ, με σκοπό να μπει ένα χρονοδιάγραμμα, απομάκρυνσης των ρυπογόνων βιομηχανιών, από την περιοχή μας, ( OIL ONE, LA FRANGE). Χαιρετίζουμε την επανάκτηση του αγωνιστικού του χαρακτήρα, τώρα που άλλαξε Κυβέρνηση. Θα ήταν βέβαια πιο ωφέλιμο να ήταν το ίδιο αγωνιστής, όταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παρέτεινε το χρόνο παραμονής αυτών των βιομηχανικών εγκαταστάσεων στην πόλη μας. Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε τη στάση βουλευτών που συνέπραξαν στο έγκλημα κατά της πόλης. Εμείς προφανώς στο Δημοτικό Συμβούλιο θα στηρίξουμε ένα αγωνιστικό πλαίσιο κινητοποιήσεων, γιατί πιστεύουμε ότι μόνο ο Λαός μπορεί να προστατεύσει την πόλη του και τα παιδιά του.