Πυρά κατά του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστου Βρεττάκου, εξαπέλυσε ο Χρήστος Σγαρδέλης με αφορμή το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου, για το νεκροταφείο της Ανάστασης.

Ο Χρήστος Σγαρδέλης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, αφού τονίζει ότι έγινε το αυτονόητο με το ψήφισμα, ρίχνει τα βέλη του κατά του Δημάρχου καθώς λέει χαρακτηριστικά “έρχεται με 5 χρόνια καθυστέρηση και όντας ο μόνος Δήμαρχος που δεν έκανε την παραμικρή κίνηση”.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χρήστος Βρεττάκος είναι ο μόνος Δήμαρχος της πόλης που δεν έκανε απολύτως τίποτα ια το Νεκροταφείο της Ανάστασης, ενώ την προηγούμενη θητεία του τόσο ο Ζαχαρίας Ζούπης όσο και ο Κώστας Κούβαρης του είχαν ζητήσει να φέρει το θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο πράγμα που δεν έγινε ποτέ.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Χρήστου Σγαρδέλη:

Βγήκε το ψήφισμα – -υποκρισία του Δημαρχου Κερατσινιου-Δραπετσωνας Χρηστου Βρεττάκου για το Νεκροταφείο της Ανάστασης

Υποκρισία όχι γιατί λεει ένα μεγάλο όχι που είναι το λογικό. Υποκρισία γιατί έρχεται με 5 χρόνια καθυστέρηση και όντας ο μόνος Δήμαρχος που δεν έκανε την παραμικρή κίνηση.

Υποκρισία γιατί έρχεται τώρα που η απόφαση του Δήμου Πειραιά είναι στο συρτάρι του Υπουργείου

Υ.Γ. Λετε οι αρμόδιοι να απαντήσουν ότι ναι πρέπει να χρησιμοποιηθεί και το Νεκροταφείο της Ανάστασης ξανά γιατί το καινούριο «συμπτωταματικα» είναι σε μαύρα χάλια;

Υ.Γ 2. Το νεκροταφείο του Σχιστού που συμμετέχει ο επαναστατικός Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος συνεχίζει να είναι σε μαύρα χάλια. Όπως συνεχίζει να μην κάνει καμμία παρέμβαση και να μην το φέρνει σε συζήτηση στο ΔΣ