Απέτυχε η πρώτη Ανοιχτή Συνέλευση του υποψήφιου Δημάρχου, Παντελή Καμά, στο Κερατσίνι καθώς δεν ήταν πάνω απο 30 άτομα ενώ πολλά είχε ηχηρές απουσίως πολλών από τα βασικά του στελέχη των εκλογών του Μαϊου.

Στην εκδήλωση απείχαν οι μισοί τουλάχιστον υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και τουλάχιστον 5 από τα βασικά στελέχη της Κίνησης.

Ο ίδιος βέβαια έμεινε ικανοποιημένος καθώς όπως έγραψε “Η μαζική παρουσία Δημοτών, ο ουσιαστικός διάλογος στην 1η Ανοιχτή Συνέλευση του Συνδυασμού μας, προσωπικά μου δίνει τη δύναμη που χρειάζεται κάθε άνθρωπος για να αγωνιστεί για το κοινό καλό. Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε αυτό τον αγώνα δεσμεύτηκα ότι δεν θα πρόδωσω την εμπιστοσύνη αυτών που θα μας εμπιστευτούν. Κάθε μέρα θέλω οι ψηφοφόροι μας, να είναι περήφανοι για την επιλογή τους και τα μέλη μας, για τη συμμετοχή τους. #ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Από απλούς πολίτες η παρουσία ήταν σχεδόν μηδαμινή παρά τις τυμπανοκρουσίες πριν την εκδήλωση όπου στέλεχη της κίνησης έλεγαν “Σήμερα ενώνουμε την πόλη από άκρη σε άκρη”.

Από τι φάνηκε στην πρώτη Συνέλευση, όπως και στις εκλογές, ο κόσμος γύρισε την πλάτη στον Παντελή Καμά και τον Συνδυασμό “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ”