Όπως είναι γνωστό τις πάσι το Κίνημα Αλλαγής είχε δηλώσει επίσημα ότι θα καταψηφίσει, αν είναι υποψήφιος, τον Προκόπη Παυλόπουλο. Και όμως βρέθηκε ο άνθρωπος που στήριξε θερμά εχθές την παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όλοι θα αναρωτιέσται ποιος είναι. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής (και μάλιστα υψηλά εκλεγμένος), είναι άνθρωπος πολύ κοντά στην Πρόεδρο και ήταν και υποψήφιος Δήμαρχος στο Κερατσίνι-Δραπετσώνα όπου το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ σημείωσε το ιστορικά χαμηλότερο ποσοστό του στην Ιστορία. Πρόκειται για τον Παντελή Καμά.

Εχθές λοιπόν, αφού πρώτα με μια ανακοίνωση τάχθηκε κατά τις υποψηφιότητας της κυρίας Σακελλαροπούλου, επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση όπου ουσιαστικά “υμνεί” τον πρώην ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλου. Συγκεκριμένα γράφει “Και δύο λόγια για τον απερχόμενο ΠτΔ. Είναι ένας λαμπρός καθηγητής. Υπήρξε ένας κακός Υπουργός. Το καλοκαίρι του 2015, ήταν αυτός που κράτησε τη χώρα στην Ευρώπη, και έκανε τις κεντρικές συνενοησεις με τους Ευρωπαίους ηγέτες. Ο Π. Παυλόπουλος, ορθά στο Δημοψήφισμα δεν συγκρούστηκε με την τότε κυβέρνηση προκαλώντας πολιτειακή κρίση. Εργάστηκε όμως για να μείνει η χώρα στη σωστή πλευρά”.

Να τονίσουμε τέλος ότι συνομιλόντας με στέλεχη του Κινήματος Αλλαγής μας ξεκαθαρίζουν πως οι συγκεκριμένες απόψεις είναι αποκλειστικά δικές τους και ευτυχώς, όπως λένε, δεν είναι και θέσεις του κόμματος.