Θλίψη στον Κορυδαλλό για τον θάνατο του Νικόλαου Καπνίση – Το συγκινητικό αντίο του δημάρχου

Διαβάστε

Σύνοψη από e-peiraias:
  • Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία του Κορυδαλλού η είδηση του θανάτου του Νικόλαου Καπνίση, ενός ανθρώπου ιδιαίτερα γνωστού και αγαπητού στην πόλη, με έντονη παρουσία στην καθημερινότητα και στα στέκια της γειτονιάς.
  • Με μια συγκινητική ανάρτηση, ο δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα, σκιαγραφώντας την προσωπικότητά του μέσα από αναμνήσεις και στιγμές που μοιράστηκαν όλα αυτά τα χρόνια.
  • Ένας γνήσιος Κορυδαλλιώτης Όπως ανέφερε ο δήμαρχος, ο Νικόλαος Καπνίσης ήταν ένας άνθρωπος δυναμικός, αυθόρμητος και πολλές φορές αθυρόστομος, αλλά πάντοτε καλοκάγαθος και αυθεντικός.

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία του Κορυδαλλού η είδηση του θανάτου του Νικόλαου Καπνίση, ενός ανθρώπου ιδιαίτερα γνωστού και αγαπητού στην πόλη, με έντονη παρουσία στην καθημερινότητα και στα στέκια της γειτονιάς.

Με μια συγκινητική ανάρτηση, ο δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα, σκιαγραφώντας την προσωπικότητά του μέσα από αναμνήσεις και στιγμές που μοιράστηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ένας γνήσιος Κορυδαλλιώτης

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος, ο Νικόλαος Καπνίσης ήταν ένας άνθρωπος δυναμικός, αυθόρμητος και πολλές φορές αθυρόστομος, αλλά πάντοτε καλοκάγαθος και αυθεντικός. Ήταν γέννημα-θρέμμα Κορυδαλλιώτης, με έντονο ενδιαφέρον για τα εθνικά ζητήματα, τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά κυρίως για όσα αφορούσαν την πόλη που αγάπησε και υπηρέτησε με τον δικό του τρόπο, μέσα από την καθημερινή του παρουσία και τον δημόσιο λόγο του.

«Σε συγχωρώ γιατί σέβομαι τον πατέρα σου»

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε με νοσταλγία στις συναντήσεις τους στα γνώριμα στέκια του Κορυδαλλού, θυμίζοντας τις ατελείωτες συζητήσεις και τις έντονες πολιτικές αναλύσεις, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην ιδιαίτερη σχέση που είχαν τα τελευταία χρόνια.

Όπως έγραψε, ο εκλιπών δεν δίσταζε να του ασκεί αυστηρή κριτική, συμπληρώνοντας πάντοτε με χιούμορ: «Σε συγχωρώ γιατί σέβομαι τον πατέρα σου», μια φράση που, όπως σημείωσε ο κ. Χουρσαλάς, φανέρωνε έναν άνθρωπο με κώδικα τιμής «παλαιάς κοπής».

Κλείνοντας την ανάρτησή του, ο δήμαρχος αποχαιρέτησε τον Νικόλαο Καπνίση με τη χαρακτηριστική φράση «Μας την έκανε νιάου ο Batman!», εκφράζοντας με τον δικό του τρόπο τη συγκίνηση για την απώλειά του και ευχόμενος: «Καλό Παράδεισο, Νικόλα!».

- Advertisement -spot_img

Περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Τελευταία νέα