- Με μεγάλη συμμετοχή και συγκινητικές στιγμές ολοκληρώνεται σήμερα το 2ο Τουρνουά Ακαδημιών «Γιάννης Κουκουβίνος», προς τιμήν του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Θησέα.
- Η μνήμη του Γιάννη Κουκουβίνου παραμένει ζωντανή στον Θησέα και στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Πειραιά, μέσα από το 2ο Τουρνουά Ακαδημιών που πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία και ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα.
- Η διοργάνωση, που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για τον σύλλογο, συνδυάζει τον αθλητισμό με τη συγκίνηση, τιμώντας έναν άνθρωπο που άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Με μεγάλη συμμετοχή και συγκινητικές στιγμές ολοκληρώνεται σήμερα το 2ο Τουρνουά Ακαδημιών «Γιάννης Κουκουβίνος», προς τιμήν του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Θησέα.
Η μνήμη του Γιάννη Κουκουβίνου παραμένει ζωντανή στον Θησέα και στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Πειραιά, μέσα από το 2ο Τουρνουά Ακαδημιών που πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία και ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα. Η διοργάνωση, που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για τον σύλλογο, συνδυάζει τον αθλητισμό με τη συγκίνηση, τιμώντας έναν άνθρωπο που άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Κουκουβίνος φόρεσε για πολλά χρόνια τη φανέλα του Θησέα, κερδίζοντας την εκτίμηση και την αγάπη συμπαικτών, προπονητών και φιλάθλων. Ο πρόωρος χαμός του σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία μόλις 30 ετών, βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του αλλά και ολόκληρη την αθλητική κοινότητα του Πειραιά.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η διοίκηση του Θησέα, οι προπονητές και οι άνθρωποι των ακαδημιών διοργανώνουν το τουρνουά στη μνήμη του, στέλνοντας το μήνυμα ότι η προσφορά, το ήθος και η αγάπη για το ποδόσφαιρο δεν ξεχνιούνται. Η διοργάνωση αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τις ακαδημίες της περιοχής, προσελκύοντας το ενδιαφέρον μικρών αθλητών, γονέων και φιλάθλων.

Στο φετινό τουρνουά συμμετέχουν οι ομάδες του Καραβά, του Αγίου Δημητρίου, του Θησέα, του Αστέρα Νίκαιας, του Ποσειδώνα, του Νέου Ικονίου, του Αργοναύτη, του Πήγασου και του Φοίνικα Αγίας Σοφίας. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές προσφέρουν όμορφες στιγμές μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αποδεικνύοντας πως οι αξίες της ευγενούς άμιλλας, της συνεργασίας και του σεβασμού παραμένουν η ουσία του αθλητισμού.
Το 2ο Τουρνουά Ακαδημιών «Γιάννης Κουκουβίνος» δεν αποτελεί μόνο μια ποδοσφαιρική διοργάνωση. Είναι μια ζωντανή υπενθύμιση ότι οι άνθρωποι που άφησαν το δικό τους στίγμα στις τοπικές κοινωνίες συνεχίζουν να εμπνέουν τις επόμενες γενιές μέσα από δράσεις που ενώνουν τον αθλητισμό με τη μνήμη και την προσφορά.













