Εκοιμήθη η Ειρήνη Αλεφραγκή, επί σειρά ετών Κατηχήτρια στο Κερατσίνι (φωτο)

Διαβάστε

Σύνοψη από e-peiraias:
  • Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Κερατσινίου και στην τοπική Εκκλησία προκάλεσε η είδηση της κοίμησης της Ειρήνης Αλεφραγκή, η οποία υπήρξε επί σειρά ετών κατηχήτρια του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Κερατσινίου.
  • Η εκλιπούσα αφιέρωσε τη ζωή της στη νεολαία και την Εκκλησία, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο ως στέλεχος των Κατασκηνώσεων στα Πίσια Κορινθίας και στη Στεφάνη Βοιωτίας.
  • Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη 23 Ιουλίου, στις 11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, κυρίου Αλεξίου.

Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Κερατσινίου και στην τοπική Εκκλησία προκάλεσε η είδηση της κοίμησης της Ειρήνης Αλεφραγκή, η οποία υπήρξε επί σειρά ετών κατηχήτρια του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Κερατσινίου.

Η εκλιπούσα αφιέρωσε τη ζωή της στη νεολαία και την Εκκλησία, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο ως στέλεχος των Κατασκηνώσεων στα Πίσια Κορινθίας και στη Στεφάνη Βοιωτίας.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη 23 Ιουλίου, στις 11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, κυρίου Αλεξίου.

Ειρήνη Αλεφραγκή

Μια ζωή προσφοράς

Η «δεσποινίς Ειρήνη», όπως την αποκαλούσαν με αγάπη, άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στην ενορία του Αγίου Αντωνίου, καθώς από τη ζεστή αγκαλιά της πέρασαν γενιές κοριτσιών που σήμερα τη θυμούνται με βαθιά αγάπη και ευγνωμοσύνη.

Να έχει καλή ανάπαυση και να έχουμε την ευχή της.

- Advertisement -spot_img

Περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Τελευταία νέα