Ελληνική ναυτιλιακή τεχνολογία στη μεγάλη σκηνή: Η ΕΛΒΙΚ «χτύπησε» δυνατά στη SMM Αμβούργου

Διαβάστε

Σύνοψη από e-peiraias:
  • Στην καρδιά της μεγαλύτερης διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης, της SMM Αμβούργου, βρέθηκε φέτος και η ελληνική σημαία, με την ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ —έναν από τους κορυφαίους Έλληνες κατασκευαστές και προμηθευτές ναυτιλιακού εξοπλισμού— να συμμετέχει στο ελληνικό περίπτερο, κάτω από τον τίτλο «Trusted Worldwide – Greece, Precision Marine Technologies».
  • Την εταιρεία εκπροσώπησε ο πρόεδρός της, Γιώργος Παπαμανώλης-Ντόζας, ο οποίος βρέθηκε στο ελληνικό περίπτερο για να παρουσιάσει το έργο και τη στρατηγική της ΕΛΒΙΚ σε ένα διεθνές κοινό επαγγελματιών του κλάδου.
  • Η φετινή διοργάνωση, με σύνθημα «Driving the maritime transition», συγκέντρωσε στελέχη και επιχειρήσεις του ναυτιλιακού κλάδου από όλο τον κόσμο, φιλοξενώντας εκθέτες, παρουσιάσεις τεχνολογίας και επαγγελματικές συναντήσεις σε μια από τις πιο σημαντικές βιτρίνες της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Στην καρδιά της μεγαλύτερης διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης, της SMM Αμβούργου, βρέθηκε φέτος και η ελληνική σημαία, με την ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ —έναν από τους κορυφαίους Έλληνες κατασκευαστές και προμηθευτές ναυτιλιακού εξοπλισμού— να συμμετέχει στο ελληνικό περίπτερο, κάτω από τον τίτλο «Trusted Worldwide – Greece, Precision Marine Technologies».

Την εταιρεία εκπροσώπησε ο πρόεδρός της, Γιώργος Παπαμανώλης-Ντόζας, ο οποίος βρέθηκε στο ελληνικό περίπτερο για να παρουσιάσει το έργο και τη στρατηγική της ΕΛΒΙΚ σε ένα διεθνές κοινό επαγγελματιών του κλάδου.

Η φετινή διοργάνωση, με σύνθημα «Driving the maritime transition», συγκέντρωσε στελέχη και επιχειρήσεις του ναυτιλιακού κλάδου από όλο τον κόσμο, φιλοξενώντας εκθέτες, παρουσιάσεις τεχνολογίας και επαγγελματικές συναντήσεις σε μια από τις πιο σημαντικές βιτρίνες της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Πρωτοπόρος στα άκαυστα υλικά από το 1982

Η ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ έχει ρίζες πολύ βαθύτερες απ’ όσο ίσως φαντάζεται κανείς. Ιδρύθηκε το 1982 και αποτελεί την πρωτοπόρο κατασκευάστρια υλικών Κλάσης B-15 στην Ελλάδα. Πίσω από αυτή την επιτυχία βρίσκεται μια ομάδα έμπειρων Ναυπηγών, Μηχανικών και Σχεδιαστών, η οποία συνέλαβε και ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο σύστημα άκαυστων υλικών —πάνελ, πόρτες, οροφές και τα αντίστοιχα προφίλ τους— σχεδιασμένο ειδικά για τις απαιτήσεις της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Από το 2014, η εταιρεία συμμετέχει σταθερά στη SMM, χτίζοντας σταδιακά το προφίλ της γύρω από την εξωστρέφεια. Η φετινή παρουσία δεν είναι τυχαία επιλογή, αλλά κομμάτι μιας ευρύτερης στρατηγικής που στοχεύει στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, στη σύναψη συνεργασιών και στην αναζήτηση νέων επαφών, νέων πελατών και νέων προμηθευτών σε διεθνές επίπεδο.

Στόχος της εταιρείας, όπως προκύπτει, είναι να καθιερώσει ένα ισχυρό brand name made in Greece στον χώρο του ναυτιλιακού εξοπλισμού, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική τεχνογνωσία μπορεί να διεκδικήσει σοβαρή θέση σε έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό, παγκόσμιο κλάδο.

«Δυναμική επιχείρηση» με καθιερωμένο όνομα

Ο ίδιος ο πρόεδρος της εταιρείας μίλησε για μια «δυναμική επιχείρηση», τονίζοντας πως το όνομα ΕΛΒΙΚ έχει πλέον καθιερωθεί στον χώρο της ναυτιλιακής βιομηχανίας, χάρη στη συνέπεια και την ποιότητα που έχει επιδείξει επί σχεδόν τέσσερις δεκαετίες.

Η συμμετοχή στη SMM Αμβούργου —μια έκθεση που θεωρείται από τις σημαντικότερες παγκοσμίως για τον ναυτιλιακό κλάδο— λειτούργησε ως ευκαιρία για τον Γιάννη Παπαμανώλη-Ντόζα και την ελληνική εταιρεία να αναδείξουν τις δυνατότητές τους μπροστά σε ένα κοινό επαγγελματιών, εφοπλιστών και προμηθευτών από όλο τον κόσμο, ενισχύοντας παράλληλα και το γενικότερο αποτύπωμα της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας στο εξωτερικό.

- Advertisement -spot_img

Περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Τελευταία νέα