- Μεγάλη νικήτρια του Deal αναδείχθηκε η Αναστασία από το Κερατσίνι, που έπαιξε το απόγευμα της Δευτέρας 25 Μαΐου στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του ALPHA — και αποχώρησε με 42.000 ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί φέτος σε παίκτη του Deal.
- Μητέρα 3 παιδιών με όνειρο εστιατόριο Η Αναστασία είναι μητέρα τριών παιδιών και μαζί με τον σύζυγό της ετοιμάζονται να ανοίξουν εστιατόριο.
- Στο Deal συμμετείχε με έναν συγκεκριμένο στόχο: να κερδίσει όσα περισσότερα χρήματα μπορούσε για να τα επενδύσει στη νέα τους επιχείρηση.
Μεγάλη νικήτρια του Deal αναδείχθηκε η Αναστασία από το Κερατσίνι, που έπαιξε το απόγευμα της Δευτέρας 25 Μαΐου στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του ALPHA — και αποχώρησε με 42.000 ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί φέτος σε παίκτη του Deal.
Μητέρα 3 παιδιών με όνειρο εστιατόριο
Η Αναστασία είναι μητέρα τριών παιδιών και μαζί με τον σύζυγό της ετοιμάζονται να ανοίξουν εστιατόριο. Στο Deal συμμετείχε με έναν συγκεκριμένο στόχο: να κερδίσει όσα περισσότερα χρήματα μπορούσε για να τα επενδύσει στη νέα τους επιχείρηση.
Η καθοριστική απόφαση
Η Αναστασία πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία στο παιχνίδι, κρατώντας υψηλά ποσά μέχρι το τέλος και διατηρώντας αμείωτη την αγωνία στο πλατό. Στην πιο καθοριστική στιγμή της βραδιάς, ο τραπεζίτης της έκανε προσφορά 42.000 ευρώ. Στο παιχνίδι είχαν απομείνει τα κουτιά των 20.000 και των 70.000 ευρώ — και η ίδια πίστευε ότι στο κουτί της με τον αριθμό 6 κρύβονταν οι 70.000 ευρώ.
Παρ’ όλα αυτά, αποφάσισε να μην ρισκάρει και αποδέχτηκε την πρόταση του τραπεζίτη — μια απόφαση που αποδείχθηκε σοφή και κερδοφόρα, φέρνοντάς της το μεγαλύτερο έπαθλο της φετινής σεζόν.




