Πέραμα: Επιβάτης έβγαλε όπλο κατά οδηγού λεωφορείου επειδή πέρασε τη στάση του

Διαβάστε

Σύνοψη από e-peiraias:
  • Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε δρομολόγιο λεωφορείου στο Πέραμα, προκαλώντας αναστάτωση στους επιβάτες.
  • Δεν πάτησε στοπ και απαίτησε να σταματήσει το λεωφορείο Σύμφωνα με πληροφορίες, στη γραμμή Νίκαια – Πέραμα, ένας επιβάτης ζήτησε να αποβιβαστεί στην περιοχή Καζάνια, χωρίς ωστόσο να πατήσει το κουμπί «στοπ» για να ειδοποιήσει τον οδηγό.
  • Όταν το λεωφορείο προσπέρασε τη στάση, ο άνδρας άρχισε να χτυπάει το κουδούνι απαιτώντας από τον οδηγό να σταματήσει.

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε δρομολόγιο λεωφορείου στο Πέραμα, προκαλώντας αναστάτωση στους επιβάτες.

Δεν πάτησε στοπ και απαίτησε να σταματήσει το λεωφορείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη γραμμή Νίκαια – Πέραμα, ένας επιβάτης ζήτησε να αποβιβαστεί στην περιοχή Καζάνια, χωρίς ωστόσο να πατήσει το κουμπί «στοπ» για να ειδοποιήσει τον οδηγό. Όταν το λεωφορείο προσπέρασε τη στάση, ο άνδρας άρχισε να χτυπάει το κουδούνι απαιτώντας από τον οδηγό να σταματήσει. Ο οδηγός συνέχισε την πορεία του, ακολουθώντας τον κανονισμό ασφαλείας.

Έβγαλε όπλο – Πανικός στο λεωφορείο

Τότε, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο επιβάτης έβγαλε όπλο και επιχείρησε να απειλήσει τον οδηγό. Στο λεωφορείο, το οποίο ήταν γεμάτο με κόσμο, επικράτησε πανικός. Λίγα λεπτά αργότερα ο δράστης συνελήφθη από τις αρχές.

- Advertisement -spot_img

Περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Τελευταία νέα