- Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη 11χρονης σημειώθηκε χθες τις μεσημβρινές ώρες στη Λεωφόρο Σαλαμίνος, με την οδηγό του οχήματος να εγκαταλείπει το σημείο χωρίς να σταματήσει να βοηθήσει.
- Σύμφωνα με το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ένα σταθμευμένο ΙΧΕ όχημα έκανε όπισθεν και χτύπησε την ανήλικη πεζή στο αριστερό πόδι.
- Στη συνέχεια, η οδηγός εγκατέλειψε το κορίτσι στο σημείο και απομακρύνθηκε.
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη 11χρονης σημειώθηκε χθες τις μεσημβρινές ώρες στη Λεωφόρο Σαλαμίνος, με την οδηγό του οχήματος να εγκαταλείπει το σημείο χωρίς να σταματήσει να βοηθήσει.
Σύμφωνα με το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ένα σταθμευμένο ΙΧΕ όχημα έκανε όπισθεν και χτύπησε την ανήλικη πεζή στο αριστερό πόδι. Στη συνέχεια, η οδηγός εγκατέλειψε το κορίτσι στο σημείο και απομακρύνθηκε.
Η τραυματίας μεταφέρθηκε συνοδεία της μητέρας της με ιδιωτικά μέσα στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων για εξετάσεις. Εξήλθε αυθημερόν.
Η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας διενεργεί προανάκριση και αναζητά στο πλαίσιο αυτοφώρου την οδηγό του οχήματος που εγκατέλειψε την 11χρονη.





