- Με γεμάτο χέρια επέστρεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΣΕΔΑΣ Περάματος από το Πανελλήνιο Κύπελλο Καλλιτεχνικού Πατινάζ 2026, που πραγματοποιήθηκε στο παγοδρόμιο «Ice Skate» στον Ελαιώνα Αιγάλεω, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαΐου 2026.
- Τα παιδιά του Συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και χάρισαν αξέχαστες στιγμές υπερηφάνειας.
- Αναλυτικά οι διακρίσεις 1η θέση: Αθηνά Μοσχίδου, Ιωάννης Ακτύπης, Δέσποινα Κατσαρού, Ηλέκτρα-Στέλλα Ντόζη και Λυδία-Έρρικα Μουν.
Με γεμάτο χέρια επέστρεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΣΕΔΑΣ Περάματος από το Πανελλήνιο Κύπελλο Καλλιτεχνικού Πατινάζ 2026, που πραγματοποιήθηκε στο παγοδρόμιο «Ice Skate» στον Ελαιώνα Αιγάλεω, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαΐου 2026. Τα παιδιά του Συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και χάρισαν αξέχαστες στιγμές υπερηφάνειας.
Αναλυτικά οι διακρίσεις
1η θέση: Αθηνά Μοσχίδου, Ιωάννης Ακτύπης, Δέσποινα Κατσαρού, Ηλέκτρα-Στέλλα Ντόζη και Λυδία-Έρρικα Μουν.
2η θέση: Κασσάνδρα Μπούρντος.
3η θέση: Αλεξάνδρα Καΐρη-Προκοπίου, Μαρία Ισαμπέλα Λουκέτσα-Ταμπάκη, Υακίνθη Καραγιαννάκη και Κωνσταντίνα Λούρη.
4η θέση: Νικολέτα Μοσχίδη και Κωνσταντίνα Βασιλοπούλου.
6η θέση: Αναστασία Παπαργύρη.
Καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες των νέων αθλητών έπαιξαν οι προπονήτριες Ιωάννα Κοντογεωργακοπούλου και Άννα Χατζηαθανασίου, τις οποίες ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Δημήτρη Μοσχίδη και τη σύζυγό του Βάσω Ζαρταλούδη, που εργάζονται καθημερινά για την ανάπτυξη του αθλήματος και την επίλυση των προβλημάτων που — όπως τονίζεται — παραμένουν ακόμα πολλά.





