Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά – Τη διέσωσε το Λιμενικό

Διαβάστε

Σύνοψη από e-peiraias:
  • Επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε τις απογευματινές ώρες χθες στον λιμένα Πειραιά, όταν γυναίκα έπεσε στη θάλασσα στην πύλη Ε8.
  • Η Λιμενική Αρχή του Τζελέπη ενημερώθηκε άμεσα για την πτώση, ενώ στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
  • που βρίσκονταν στο σημείο έριξαν αμέσως σωστικό σωσίβιο στη γυναίκα.

Επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε τις απογευματινές ώρες χθες στον λιμένα Πειραιά, όταν γυναίκα έπεσε στη θάλασσα στην πύλη Ε8.

Η Λιμενική Αρχή του Τζελέπη ενημερώθηκε άμεσα για την πτώση, ενώ στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που βρίσκονταν στο σημείο έριξαν αμέσως σωστικό σωσίβιο στη γυναίκα. Με τις οδηγίες τους, κατάφεραν να την κατευθύνουν στην προβλήτα, από όπου και την ανέσυραν με ασφάλεια.

Μεταφέρθηκε στο «Αττικόν»

Η 45χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Τσεχίας, μεταφέρθηκε αρχικά στο οικείο Λιμενικό Τμήμα, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» για ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες της πτώσης διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Αν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε χρειάζεται υποστήριξη, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμμή Βοήθειας για την Ψυχική Υγεία: 10306 (24 ώρες το 24ωρο).

- Advertisement -spot_img

Περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Τελευταία νέα