Μουρτζούκου: «Έβαζαν τον Παναγιωτάκη στο πλυντήριο και γελούσαν» – Παρέδωσε βίντεο στην ανακρίτρια

Must read

Σύνοψη από e-peiraias:
  • Αποκαλυπτική και συγκλονιστική ήταν η απολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου ενώπιον της ανακρίτριας Αμαλιάδας, το πρωί της Δευτέρας 27 Απριλίου 2026.
  • Για 3,5 ώρες — με δύο διακοπές γιατί η ίδια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της — η 25χρονη, που παραμένει προφυλακισμένη για τρεις παιδοκτονίες, κατέθεσε για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη τον Αύγουστο του 2024 — την κατηγορία που αρνείται κατηγορηματικά.
  • Η γραμμή άμυνάς της παραμένει σταθερή: αθώα για εκείνη την ημέρα — και ευθύνη στη μητέρα και τη γιαγιά του παιδιού.

Αποκαλυπτική και συγκλονιστική ήταν η απολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου ενώπιον της ανακρίτριας Αμαλιάδας, το πρωί της Δευτέρας 27 Απριλίου 2026. Για 3,5 ώρες — με δύο διακοπές γιατί η ίδια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της — η 25χρονη, που παραμένει προφυλακισμένη για τρεις παιδοκτονίες, κατέθεσε για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη τον Αύγουστο του 2024 — την κατηγορία που αρνείται κατηγορηματικά.

Η γραμμή άμυνάς της παραμένει σταθερή: αθώα για εκείνη την ημέρα — και ευθύνη στη μητέρα και τη γιαγιά του παιδιού.

«Το μόνο που έχω να πω είναι, θα πω όλη την αλήθεια. Δεν αντέχω άλλο. Είμαι αθώα για εκείνη την ημέρα. Και ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει», είπε η Μουρτζούκου στην ανακρίτρια. Όταν εκείνη ρώτησε «Φταίει κάποιος άλλος, δηλαδή;», η απάντηση ήταν μονολεκτική: «Ναι».

«Τον έβαζαν στο πλυντήριο και γελούσαν»

Το πιο συγκλονιστικό στοιχείο της απολογίας ήταν ένα βίντεο που παρέδωσε η Μουρτζούκου στις ανακριτικές αρχές, ισχυριζόμενη ότι της το είχε στείλει η ίδια η μητέρα του Παναγιωτάκη. Στα πλάνα φαίνεται η μητέρα να βάζει το μωρό μέσα στο πλυντήριο, ενώ μαζί με τη γιαγιά γελούν την ώρα που το βρέφος κλαίει.

Πάνω από 100 αποδεικτικά στοιχεία

Ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, μίλησε στο Live News αποκαλύπτοντας ότι η εντολέας του παρέδωσε πάνω από εκατό συνομιλίες, βίντεο, ηχητικά αποσπάσματα, αποδεικτικά στοιχεία και οικονομικές συναλλαγές. «Όταν θα βγει κάποια στιγμή η απολογία της, θα διαβάσετε πράγματα που θα σας σηκωθούν τρίχες», τόνισε.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δύο μέρες πριν την απολογία, κάποιος προσπάθησε να επισκεφθεί την Μουρτζούκου στη φυλακή για να την εκβιάσει — το περιστατικό καταγγέλθηκε στις αρχές.

Η Μουρτζούκου ζητά να εξεταστεί κατά αντιπαράσταση με τη μητέρα του Παναγιωτάκη, «ώστε να φανεί ποια από τις δύο λέει την αλήθεια», όπως είπε ο δικηγόρος της.

- Advertisement -spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Latest article