Πειραιάς: Το Padel Festival 2026 «κατέλαβε» την πλατεία Κοραή

Διαβάστε

Σύνοψη από e-peiraias:
  • Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το PADEL FESTIVAL 2026, η τετραήμερη γιορτή αθλητισμού που από τις 18 έως τις 21 Ιουνίου μετέτρεψε την πλατεία Κοραή σε υπαίθριο γήπεδο padel – το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα ρακέτας στον κόσμο.
  • Εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας πέρασαν από την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά ένα άθλημα που κατακτά παγκοσμίως θαυμαστές με ραγδαίους ρυθμούς.
  • Μαθητές σχολείων, οικογένειες, νέοι και ενήλικες παρακολούθησαν αγώνες επίδειξης και αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου, αλλά είχαν και την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι ίδιοι το άθλημα μέσα από δωρεάν μαθήματα γνωριμίας και πρακτικής εξάσκησης.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το PADEL FESTIVAL 2026, η τετραήμερη γιορτή αθλητισμού που από τις 18 έως τις 21 Ιουνίου μετέτρεψε την πλατεία Κοραή σε υπαίθριο γήπεδο padel – το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα ρακέτας στον κόσμο.

Εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας πέρασαν από την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά ένα άθλημα που κατακτά παγκοσμίως θαυμαστές με ραγδαίους ρυθμούς. Μαθητές σχολείων, οικογένειες, νέοι και ενήλικες παρακολούθησαν αγώνες επίδειξης και αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου, αλλά είχαν και την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι ίδιοι το άθλημα μέσα από δωρεάν μαθήματα γνωριμίας και πρακτικής εξάσκησης.

Πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Πειραιά σε συνεργασία με την CORTEX Premium Event Management E.E., η διοργάνωση άφησε το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στην πόλη.

Παρών ο Μώραλης – Βραβεύσεις για την προσφορά στον αθλητισμό

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης έδωσε το δικό του «παρών» στο φεστιβάλ, συνοδευόμενος από τον γιο του Πέτρο. Παρακολούθησε τους αγώνες και συνομίλησε με αθλητές, προπονητές και πολίτες, εκφράζοντας τη στήριξη του δήμου σε πρωτοβουλίες που προάγουν την άθληση και ενισχύουν τη ζωντάνια του δημόσιου χώρου.

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσαν οι συμμετοχές καταξιωμένων αθλητών από διαφορετικά αθλήματα, που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του κοινού και δημιούργησαν εντυπωσιακό αθλητικό θέαμα στην καρδιά του Πειραιά.

Το φεστιβάλ έκλεισε με έναν υψηλού επιπέδου επαγγελματικό αγώνα κατηγορίας Α1, που χάρισε δυνατές συγκινήσεις.

Στο πλαίσιο των τιμητικών βραβεύσεων, ο Δήμαρχος Μώραλης τιμήθηκε από τον ιδιοκτήτη και Διευθύνοντα Σύμβουλο της CORTEX, Παναγιώτη Παναγόπουλο, ενώ ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Γέμελος τιμήθηκε από τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ), Μάνο Φανδρίδη – και οι δύο για τη συμβολή τους στην προώθηση και ανάπτυξη του αθλητισμού.

- Advertisement -spot_img

Περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Τελευταία νέα