- Συνελήφθη 39χρονος οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος κινούνταν με 203 χλμ/ώρα, υπερβαίνοντας το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας κατά 73 χλμ/ώρα, σήμερα το πρωί στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου.
- Ο 39χρονος ημεδαπός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί (20-6-2026) από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής/Γ.Α.Δ.Α., στην περιοχή των Μεγάρων.
- Μέσω συσκευής radar διαπιστώθηκε ότι κινούνταν με 203 χλμ/ώρα αντί του ανωτάτου ορίου των 130 χλμ/ώρα, θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους χρήστες της οδού.
Συνελήφθη 39χρονος οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος κινούνταν με 203 χλμ/ώρα, υπερβαίνοντας το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας κατά 73 χλμ/ώρα, σήμερα το πρωί στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου.
Ο 39χρονος ημεδαπός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί (20-6-2026) από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής/Γ.Α.Δ.Α., στην περιοχή των Μεγάρων. Μέσω συσκευής radar διαπιστώθηκε ότι κινούνταν με 203 χλμ/ώρα αντί του ανωτάτου ορίου των 130 χλμ/ώρα, θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους χρήστες της οδού.
Επιχείρησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς
Ο οδηγός ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στο ύψος των διοδίων Μάνδρας. Κατά τη σύλληψή του, αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.
Σε βάρος του 39χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και απόπειρα δωροδοκίας υπαλλήλου. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.





