Άγριες συμπλοκές στον Κορυδαλλό – Χάος σε φιλανθρωπικό αγώνα Προοδευτικής-Ολυμπιακού Κ19

Must read

Σύνοψη από e-peiraias:
  • Ντροπιαστικές εικόνες αντί για γιορτή.
  • Ένας φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό εξελίχθηκε σε πεδίο μάχης, με άγριες συμπλοκές εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, τραυματίες και οικογένειες που εγκατέλειψαν βιαστικά τις κερκίδες.
  • Η διοργάνωση είχε έντονο συμβολικό χαρακτήρα: «Βάζουμε γκολ στη φτώχεια – Συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου».

Ντροπιαστικές εικόνες αντί για γιορτή. Ένας φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό εξελίχθηκε σε πεδίο μάχης, με άγριες συμπλοκές εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, τραυματίες και οικογένειες που εγκατέλειψαν βιαστικά τις κερκίδες.

Η διοργάνωση είχε έντονο συμβολικό χαρακτήρα: «Βάζουμε γκολ στη φτώχεια – Συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου». Αντ’ αυτού, κατέληξε σε σκηνές που δεν έχουν θέση ούτε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Από καπνογόνα σε χτυπήματα – Τι έγινε στο γήπεδο

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης μεταξύ Προοδευτικής και Κ19 Ολυμπιακού, ξεκίνησαν συμπλοκές έξω από το γήπεδο, που γρήγορα μεταφέρθηκαν και στον αγωνιστικό χώρο. Νεαρός άναψε καπνογόνο και πλησίασε — απομακρύνθηκε, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση.

Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων παρακολουθούσαν από τους πάγκους έκπληκτοι, ενώ αρκετοί γονείς με τα παιδιά τους εγκατέλειψαν αμέσως το γήπεδο βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει. Υπήρξαν τραυματίες που μεταφέρθηκαν στα αποδυτήρια για πρώτες βοήθειες.

Αποτέλεσμα: η απονομή του τροπαίου δεν έγινε ποτέ και η φιέστα της Προοδευτικής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ακυρώθηκε.

- Advertisement -spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Latest article