Υδροπλάνα στον Άλιμο: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες και επιτυχημένες δοκιμαστικές πτήσεις

Διαβάστε

Σύνοψη από e-peiraias:
  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δοκιμαστικές πτήσεις της Hellenic Seaplanes στον Άλιμο, σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για τη σύνδεση της Αθήνας με το νέο δίκτυο υδροπλάνων.
  • Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες δοκιμαστικές πτήσεις της Hellenic Seaplanes στον Άλιμο, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση ενός ακόμη κομβικού σταδίου της επιχειρησιακής προετοιμασίας για την επίσημη έναρξη του δικτύου υδροπλάνων στην Ελλάδα.
  • Κατά τη διάρκεια των δοκιμών πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές προσθαλασσώσεις και αποθαλασσώσεις.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δοκιμαστικές πτήσεις της Hellenic Seaplanes στον Άλιμο, σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για τη σύνδεση της Αθήνας με το νέο δίκτυο υδροπλάνων.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες δοκιμαστικές πτήσεις της Hellenic Seaplanes στον Άλιμο, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση ενός ακόμη κομβικού σταδίου της επιχειρησιακής προετοιμασίας για την επίσημη έναρξη του δικτύου υδροπλάνων στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές προσθαλασσώσεις και αποθαλασσώσεις. Παράλληλα, δοκιμάστηκαν στην πράξη οι επιχειρησιακές διαδικασίες, η λειτουργικότητα του σημείου και ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων ομάδων, με τα αποτελέσματα να κρίνονται ιδιαίτερα θετικά.

Ο Άλιμος ετοιμάζεται να αποτελέσει τον βασικό κόμβο σύνδεσης της Αθήνας με το αναπτυσσόμενο δίκτυο υδροπλάνων, το οποίο θα εξυπηρετεί πλήθος νησιωτικών και ηπειρωτικών προορισμών, προσφέροντας στους ταξιδιώτες μια νέα, γρήγορη, σύγχρονη και ευέλικτη επιλογή μετακίνησης.

Η δήλωση του Νικόλα Χαραλάμπους

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Seaplanes, Νικόλας Χαραλάμπους, δήλωσε σχετικά:

«Οι δοκιμαστικές πτήσεις επιβεβαίωσαν την επιχειρησιακή μας ετοιμότητα και μας φέρνουν ακόμη πιο κοντά στην έναρξη των πτήσεων. Η Αθήνα θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς κόμβους του δικτύου μας, συνδέοντας γρήγορα την πρωτεύουσα με νησιά και παράκτιους προορισμούς σε ολόκληρη τη χώρα.»

Η ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διαδικασιών για τη λειτουργία του υδατοδρομίου βρίσκεται πλέον στην τελική της φάση, με στόχο οι προγραμματισμένες εμπορικές πτήσεις να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό.

- Advertisement -spot_img

Περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Τελευταία νέα