- Για 11η συνεχόμενη χρονιά, οι τρεις δημοτικοί κινηματογράφοι του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας ανοίγουν τις πύλες τους για να συντροφεύσουν το καλοκαίρι μας – με εισιτήριο μόλις 4 ευρώ και 100% δημοτική διαχείριση.
- Ο «κλασικός» ΜΕΛΙΝΑ κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουνίου με «Το Κλασικό Αριστούργημα» του Ρένου Χαραλαμπίδη, ο οποίος θα βρίσκεται παρών για τις πρώτες προβολές.
- Ο «λαϊκός» ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ανοίγει κι αυτός με τον «Καποδίστρια» του Γιάννη Σμαραγδή, που θα προβληθεί από τις 12 έως τις 16 Ιουνίου.
Για 11η συνεχόμενη χρονιά, οι τρεις δημοτικοί κινηματογράφοι του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας ανοίγουν τις πύλες τους για να συντροφεύσουν το καλοκαίρι μας – με εισιτήριο μόλις 4 ευρώ και 100% δημοτική διαχείριση.
Ο «κλασικός» ΜΕΛΙΝΑ κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουνίου με «Το Κλασικό Αριστούργημα» του Ρένου Χαραλαμπίδη, ο οποίος θα βρίσκεται παρών για τις πρώτες προβολές.
Ο «λαϊκός» ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ανοίγει κι αυτός με τον «Καποδίστρια» του Γιάννη Σμαραγδή, που θα προβληθεί από τις 12 έως τις 16 Ιουνίου.
Ο ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ κάνει ποδαρικό με βραδιές ΠΑΡΚΟΘΕΑΤΡΟ – την Τετάρτη 17 Ιουνίου η ομάδα INDIGO παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Που σε πάνε φουκαρά μου» με ελεύθερη είσοδο.
Οι δημοτικοί κινηματογράφοι παρουσιάζουν περισσότερες από 100 ταινίες ανά σεζόν – εμπορικές και μη, από όλα τα κινηματογραφικά είδη – ενώ πραγματοποιούν δεκάδες εκδηλώσεις και κινηματογραφικά αφιερώματα με ελεύθερη είσοδο.
Το αναλυτικό πρόγραμμα ταινιών είναι διαθέσιμο στο dimotikacinema.gr, ενώ σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί και το έντυπο πρόγραμμα στα σινεμά και στα κτήρια του Δήμου. Προπώληση εισιτηρίων στο more.com.





